torsdag, oktober 18, 2007

Hotell liggaren

Nu var det nån dag sen jag bloggade igen.

Kan ju börja med i söndags.
Hade ju en liten liten personalfest då. Började på Olearys bowling, där vi bowlade och drack lite. Bowlingen gick bra, fick massor av träningsverk efter de. Visste inte ens att man kunde få de.. men jo då. Lyckades med en fin grej som höll på att skrämma ihjäl de som var på våran bana. Kastade klotet baklänges!!! landade mellan Lina och Johan som var på våran bana. Jättelyckat!!
många fick sig ett gott skratt :)

Efter bowlingen gick vi vidare ner på skeppan för att umgås lite där. Väl där så mötte även Arne upp. När vi var klar där så gick vi till Espan. Inte så mycket folk där, men de vart lite mer eftersom. Träffade en del människor jag inte träffat på länge, så de var skoj. Annars tittade vi på dem som var såå pinsamt dålig uppe på scenen.Alltså kan man inte sjunga så ska man inte gå upp!
Efter espan så gick vi ner till niclas och hade efterfest där. När jag åkte hem därifrån så var kl 05:50. Var länge sen jag var ute så länge. Taxi hem till mamma vart de därifrån.

På måndagen sov jag till kvart i 2, duschade och gjorde mig klar. Åt sen lunch med mamma sen åkte jag ner på jobbet. Vart en lugn start där, men vart en del att göra ändå. Tur man inte blir bakis kan jag ju säga.

Hem efter jobbet till älsklingen som jag saknat. Kan inte vara borta från karln, så är det bara :)

Tisdag var det jobb igen, Hade en hel del att göra då med, även om jag hade en sån dag där jag gärna tar huvudansvaret över disken. Man kan ha sånna dagar.

Slutade lite tidigare då jag var tvungen att åka hem till mina barns far med gympapåse åt Jacob.
For sen hem till min Johan.

Onsdagen hade jag ledigt från jobbet då jag ju hade fått biljetter till genrepet av hotell liggaren i dricks.
Fick 3 biljetter så tog med JOhan och hans mamma. Innan showen åt vi middag i resturangen på södra berget. Han bara med varmrätt då de tog lite tid innan vi fick maten. Men när vi väl fick den var den värd att vänta på. Beställde renfile som var typ hur god som helst.

Efter maten var det dags att trängas med alla människor som också skulle se showen.

Vi fick aif ganska bra plaser tycker jag.
Showen var för övrigt väldigt bra tycker jag. Väldigt rolig:) Tycket Pontus Ströbaek var bäst.

Sevärt iaf.

Efter de åkte vi hem och såg på film och somnade på soffan.

Idag är jag ledig med och johan jobbar. Hade tänkt att jag skulle få en massa gjort här hemma, så igentligen borde jag inte sitta här och blogga.

over´n´out

1 kommentar:

STRÖBAEK sa...

Tackar!

pontusstrobaek.blogspot.com