tisdag, juni 24, 2008

Fixat:

  • åka till återvinningen med glas och sånt
  • Handla lite
  • Vika tvätt som sen ska läggas in i rätt skåp

Och vad tror ni händer då? Har samlat ALLT som ska till återvinningen (ska då säga att jag tydligen är där typ 1 gång/år. Shit vad det var saker som skulle dit), lagt in allt i bilen. Tagit med pantpåsarna med så man blir av med dem också.
Sätter mig i bilen och åker mot affären och återvinningsstationen som är alldeles bredvid.
Börjar med färgat glas. Och det går bra. Men sista påsen jag tar med färgat glas... ja då går ju botten ur och allt rasar i backen och går i ja.. x antal små glasbitar vart det som jag fick plocka upp. Vilket resulterar i att jag naturligtvis får en liiiiiiiiiiten vas sak i ena fingret. Tror ni jag börjar blöda lite?!
Helt otroligt vad som kan komma ur ett så litet sår. Var nära jag trodde jag skulle förblöda om det hade fortsatt. Tur man inte har mens också.. för då hade det nog slutat illa för mig där på återvinningsstationen!!!

När jag var klar gick jag iaf in och pantade och handlade lite med mig hem. Kyckling till middag imorn och så blir det varma mackor idag då Johan slutar så han kommer hem runt 21-tiden.
Hm, kom på att jag kanske inte har nått gott bröd att göra varma mackor på? Får kolla om Johan har så han kanske kan köpa om det skule behövas. Slut på mjöl nämligen, annars hade duktiga jag bakat :)

Nä, fortsätta här hemma så jag kan pricka av mer på listan :)

1 kommentar:

Malinanan sa...

Oj oj oj vad du ligger i idag både med bloggandet och städandet.

Jag har satt över pengar för cirkusen förresten by the way.