torsdag, juni 19, 2008

Torsdag

Är lite seg idag. Vet inte varför.. Kanske för att jag har en hel del som jag borde ta tag i? Måste hänga tvätt, tvätta mer, dammsuga, torka golv etc. etc. Suck!

Måste in och handla mat tills imorn med, vilket jag borde göra så fort som möjligt nu så jag slipper alla andra som också ska handla idag. Vill ju helst inte att allt ska ta slut heller.

Tänkte fixa en västerbottensostpaj tills imorrn med. Så tänkte jag faktiskt göra en gräslökspannakotta till sillen. Har allt hemma så lika bra att använda upp det innan det blir dåligt. Måste bara köpa lactosfri grädde så jag kan göra pannacotta åt min kära man med.

Längtar tills min man slutar ikväll med, då får jag ha honom ledig heeeela helgen. fre-lör-sön är han ledig. Vilket får mig att känna mig lite bortskämd. Inte många ggr han är ledig så mycket.

Ja, nästa gång är väl när han har hela 2 veckors semester i aug då. Skönt att komma iväg på lite semester då.

Fotboll igår också. Vet inte ens om det är värt att nämna?! Tycker inte det var fotboll de spelade igår!
Mina barn var tom supertaggade. Hade målat heeela ansiktena på dem som en sverigeflagga (var ganska lätt att få bort denna färgen Malin;) Och de hade gjort iordning och satt framför tv:n och ropade HEJA SVERIGE! genom HELA matchen. De sa att om de inte gjorde de så skulle sverige inte vinna.. då skulle RYSKLAND vinna :)
Men de gick ju inte vägen iaf, fast de gjorde vad de trodde skulle hjälpa. Jacob gick tom till sitt rum efter 1:a halvlek och vart så sur för han var då helt säker på att Sverige inte skulle vinna. Min son är då snart 7 år gammal:)
Ryskland var det min dotter som döpte Ryssland till också. Så söt när hon kom och frågade nått om RYSKLAND.

Jaja, nu ska jag börja tag tag i allt som ska göras. Förhoppningsvis hinner jag klart med allt också. Men först tvätt, sen handla.. så får vi se vad som hinns med sen :)

Over´n´out!

1 kommentar:

Malinanan sa...

Jag är stolt över dig... Vad kul att du börjat blogga igen så jag kan följa ditt liv då jag inte är med dig..