onsdag, juni 25, 2008

God morgon!

NU är man uppe igen. Har suttit och uppdaterat mig på några av mina bloggar jag brukar läsa. Hämtat lite frukost så jag kan sitta här och mysa lite innan jag tar tag i dagens övningar.

Sitter och funderar lite när man läser om alla andra. T.ex. så ska 2 i min närhet åka till Gottland. Och bo i TÄLT när de är där?! Jag tycker dom är modig. Supermodiga. Jag skulle ALDRIG åka på semester och bo i tält. Hua! Tänk alla småkryp som envist ska komma in i tältet? Och hur gör man på dagarna? Tar man med sig tältet så fort man ska göra något? Jag hade nämligen inte vågat ha kvar de ifall nån ville sno det.
Nä, jag hade nog slagit till på en stuga eller helst ett hotell.
Vi har funderat länge på att åka till Gottland, men vi tar det nästa sommar ist. Hinner inte med det i sommar eftersom nån har lite väl kort semester. Så vi tar ju skåne och Danmark ist:)

Sen blir jag less när man läser att Erica har städat HELA lägenheten idag. Varför kan inte jag städa HELA huset på en dag för, från tak till golv?
Nä, vi får nog bli bättre på att plocka undan efter oss så de inte behövs städas så mycket. Och med oss menar jag naturligtvis min man och barn :D

1 kommentar:

E sa...

Jo Emma det finns fullt med småkryp där, och stora kryp Myrfarm hade vi sist vi var där. Men dom kom aldrig in i tältet som tur var :) Men jag svimmade nästan när vi skulle packa ihop och åka hem. Fullt med gråsuggor, skalbaggar och annat äckligt UNDER tältet. Sen finns det ju alltid personal och sånt i närheten så ja man kan lämna tältet :) Dock kanske inte värde saker, ifall att. Men det är inte särskilt troligt att någon snor tältet :) Billigaste stugan på Gotland går lös på 4000/vecka så det fick bli tält. :)