söndag, oktober 19, 2008

Däckbyte!

Hej allihopa :)

HUr har eran söndag varit? Min har gått i lugnets tecken.
Började med att sova på tok för länge. Väckte min man och gick upp för att dricka frukost. Fast idag tog jag faktiskt en macka till kaffet också.

Efter frukosten fram till nu är det inte så hinla mycket som har gjorts. Jag har hjälpt min man att byta däck på bilen. Om han tyckte att jag var till nån vidare hjälp låter jag vara osagt :)
Nu sitter iaf vinterdäcken på min bil:) Skönt det så slipper jag vara orolig för att det ska bli halt på vägarna nu.
Så det var en sak vi gjort.

Det andra jag gjort idag är att jag har varit och handlat mat för veckan. Jag känner mig så otroligt duktig. Jag har nämligen gjort ett veckoschema över vad vi ska äta i veckan. Och nu har jag inhandlat allt till det. Och denna gången lyckades jag nästan handla bara det som jag skrivit upp. Köpte en tidning och några ansiktsmasker bara utöver :)

Och det där med ansiktsmasker.. är det bara jag som tycker att de är sjukt mycket mer än vad man behöver i en sån förpackning?
Nu har jag på mig en, och bara för att testa så tömde jag den halvan som de tycker är för en gång. Och jag kan säga att jagär kladdig i ansiktet nu!

Ja, som ni ser så har jag inte gjort så himla mycket idag. Nu ska jag bara vänta på att min man kommer hem från jobbet, sen ska vi gosa och kanske slå på en film jag kan somna till :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Kikade in här och vill lämna lite fotspår efter mig :)