torsdag, oktober 30, 2008

Torsdag då!

Oj, har visst inte bloggat sen i måndags. Jag har inte haft nån lust alls.
I måndags så låg jag mest i soffan eftersom jag hade ont i ryggen. Gick dock över, så på tisdagen hade jag bara lite ont.
I tisdags så kom även min syster hit. Hämtade henne i Härnösand på busstationen.
Åt mat när vi kom hem och tog det mest bara lugnt.

Igår så hade jag supermycket energi och fick en himla massa gjort här hemma. Jag har nu INGEN tvätt kvar att ta tag i. Så himla skönt. Så passade då på att städa hela tvättstugan igår så nu är det jättefint där!
Mannen hade även köpt en stor tunna till hundmaten så nu står den i tvättstugan. Skönt att få bort 15-kilossäcken med hundmat.
Städade även HELA nedervåningen igår. Verkligen hela. Så nu skiner det här. Övervåningen städade ju jag och mannen i söndags. Så nu är hela huset tipptopp!

Fick även ett litet ryck igår och gjorde iordning play doh-lera åt barnen i 4 färger. Alla barnen tyckte det var superkul... även Stina :)
Efter jag var klar med leran så gjorde jag iordning bulldeg x2. Så nu har vi även en himla massa bullar här hemma.

Leija är sjuk också. Har haft väldigt hög feber och väldigt ont i magen. Har dock sovit ganska bra inatt så tror hon är på bättringsvägen. Tycker synd om henne. Kan ju inte göra så himla mycket än att se till att hon får i sig vätska. Och alvedon mot febern. Men mot magontet kan jag ju inte ge henne så himla mycket.
Hon har iaf somnat om nu så jag hoppas hon sover en stund till så hon samlar lite energi.

Planerna för idag ser ut som så att pappa kommer hit sen vid 11-12-tiden. Han har lånat släp från jobbet så vi ska åka med en massa skrot till soptippen. Skönt att få det gjort nu. Har ju en stooor hög här på sidan av huset som ska bli skönt att få bort. Speciellt som det kommer ved nu nån dag så är det skönt att ha skräphögen borta så man kommer förbi till vedboden utan problem. Blir ju en hel del packande när veden kommer. 8 kubik är en hel del ved när man ska stapla in det där.

Pappa skulle även ta med sig en del grejor tillbaka till Sundsvall till Fyndlagret. Han tyckte man kunde försöka sälja det där ist för att kasta. Så vill han göra det så får han det :)

Nä, nu ska jag uppdatera mig lite i vad som hänt i världen!

I tisdags så kom första snön här. Men bara lite som inte låg kvar. Igår kvälls å kom det dock mer så nu är det vitt här ute:) )

1 kommentar:

Brummagumman sa...

skoj med en uppdatering tjejen :)Och jo, jag tog avsugningen istället. Är ju ändå så trist att va utan Markus hela veckorna ;) Ingen som dött av lite penis. Eller jo, det är det ju faktiskt, haha. //sjukot