onsdag, juli 16, 2008

Annars då?!

Jo, bara bra. Ska åka och handla lite mat sen. Och blommor och gräsfrön. För nu ska våran gräsmatta bli fin :)

Sen har jag inget planerat. Kanske ska ta in tvätten som har hängt ute i massa dar ocg gått igenom 4 regnskurar eller så.. Säkert fågelbajs på nått också.. brukar alltid vara de då jag glömt det ute.
Sen kanske man ska tvätte en maskin tvätt så är tvättstugan tom sen igen. Skönt att ha det borta liksom.
Dammsuga nedervåningen ska jag göra med. Sen behövs det inte städas nått mer heller. Guuuuuud så skönt.
Så jag kan typ vara ute hela dagen och hoppas på att det inte kommer nått regn idag. Vill vara ute så länge det bara går. Kanske tom få ordning på nån till rabatt??!! Skulle inte vara helt fel de. Funderar på att hyra en släpvagn nån dag med. Har ju massor som vi ska åka med till soptippen. Skulle vara skönt att få de gjort. Har ju en dag varje år då vi åker dit med en massa skrot.
Måste ju vara så att man köper för mycket saker hela tiden eftersom det aldrig blir mindre saker här hemma?! Konstigt det där. Ska nog ge mig på en rabatt idag så man får en till klar. Sen ska jag nog städa boden och kasta sånt man inte ska ha kvar på soptippenhögen.

Skulle vara skönt att få det gjort faktiskt. Måste köpa flyttkartonger så man har nått lägga det som faktiskt ska vara kvar i. Så man kan ha nån sorts ordning där inne.

Och sen vill jag bara skriva att jag absolut inte är sur på Erica eller så. Blir bara väldigt irriterad när jag läser sånt crap från nån jag känner. Hon är ju inte sån alls i verkligeheten.

3 kommentarer:

Åsa sa...

Aha ok, jag vet inte exakt när vi kommer att vara där just nu. men innan den 18:e Jag börjar jobba igen efter semester då. Åker ni förbi sthlm något? Om ni hinner stanna till så är ni alltid välkomna!

Emma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Åsa sa...

Ja!!! Det skulle vara jätte kul att träffa er. Vi kan väl höras något innan. Är ni hela familjen? Kram