onsdag, juli 09, 2008

När man läser andra bloggar!

Har kommit på att man kan följa andras (en del iaf) matvanor ganskabra. Iaf de som ofta skriver ut vad de äter. guuud vad en del äter skräpmat!!!! Helt sjukt när man t.ex. kan läsa biteline flera ggr på en sida.

En del borde nog skumma igenom sin blogg lite för att faktiskt se det själv!!
På en blogg så kan jag läsa om max, biteline och andra onyttigheter HELA tiden. Jag fattar inte.
Tycker iaf att det är lite småroligt när man hör eller läser att de går upp i vikt och måste börja äta nyttigare. Men sen händer det inget mer förutom att de ska klaga på vikten.
yeye, deras problem:)

Sen det här med att en del tar det så superallvarligt med bloggar. Alltså det verkar som en del inte har några vänner utanför bloggandet. I det verkliga livet?!
Sitter och verkligen går in för att försvara nån som fått skit på sin blogg fast man inte ens träffat människan "in real life"

Tycker jag är jättekonstigt och rätt patetiskt! Get a life!!

Tror att många tror att de blir en annan människa av att skriva till nån som de vill vara.
De blir en annan person i sin blogg typ. För i många bloggar man läser så känner man ju inte igen personen ifråga... fast man känner henne/honom igentligen. Väldigt lustigt det där. Finns en tjej som jag tycker det är jättekul att läsa om, för på henne är det just så. Skrytigt på nått sätt fast det inte finns nått att skryta om! Men mig roar det iaf!! :)

Sen har vi min bror... han är ju som han är.. men han använder ord och formuleringar som jag aldrig hör honom säga annars. Men det kanske är jobbet. Står de där och sliter med allt och så brister nån grabbig grabb ut:
Visst är det en fröjd det här! eller
Det är ju lite tragikomiskt att Olle slog huvet i den där tv:n han håller på att plocka isär.

Sen har han köpt en sån telefon med en gaypinne till :) Min man hade ju en annan sån telefon innan han med.. med en sån pekpinne till. Hahha, fy vad jag retade min man då. Han såg såå rolig ut när han satt där med sin lilla pinne och petade på telefonen :) Sen sålde han den. Om han gjorde det för att jag retade honom eller om han faktiskt ville ha en ny telefon vet jag inte.

Nu har iaf min bror med en telefon med en sån pekpinne till. Så nu har man ju nån man kan reta iaf :)

2 kommentarer:

Erica sa...

Hmmm, skulle det där vara en pik mot min blogg eller?

Systeryster sa...

Jag hoppas du känner igen mig i min blogg. [;