lördag, juli 19, 2008

Trevligt!

Ja, det är precis vad vi haft idag. Vart ingen picnick. Vädret var lite ostadigt... sol-moln-sol-moln. Så vi ville inte chansa. Så barnen har varit ute och lekt hela dagen. Vart ju mest sol till slut iaf:P Inte en drope regn. Jag ställde mig ju då och började förbereda inför middagen.
Fixade sallad, vaniljpannacotta till efterrätt, tog fram blåbär & Björnbär som skulle tinas till efterrätten, skar upp honungsmelon och lindade in den i parmaskicka som vi då skulle ha till förrätt. Sen gjorde jag spett med serranoskinka, coctailtomater och mozzarella(förrätt det med). Ganska skönt att ha det mesta klart när de sen skulle komma på eftermiddagen. Johan hade fixat köttet redan så det var bara att ta fram det sen när grillen var igång:)
Sen så satte jag igång med att bräva upp en massa astilbe som jag hade lite här och var i alla rabatter. Som alltså hade spridit sig dit. Och visste ju att Malin kanske vill ha fler sånna så då kunde ju hon lika gärna få dem. Så när jag ända höll på att skita ner händerna så tog jag och grävde upp en hel rabatt som helt enkelt var i vägen. Så nu måste jag köpa ännu mer gräsfrön. Skönt att få det gjort äntligen :) HAr ju tänkt på det länge.

Iaf så kom ju Malin och Jens med barn sen. Slog på ugnen direkt och det var ju bara att fixa potatisen och såsen då. Allt annat var ju redan klart.

Väldigt gott var det iaf alltihop. Satt och pratade och hade det så trevligt. Måste göras lite oftare. Hoppas det inte kör ihop sig nått för annars kommer ju Ewa och Robban hit en helg framöver :)

Iaf så kom jag ju på att jag hade tänkt ge Malin våran gamla babywatch. Höll på att glömma de, så innan de for hem sprang jag ut och hämtade den. Hittade även leksaker man kan ha till barnvagnen och en leksak med lampor till sängen som vi ju då inte har nån användning av. Så tog med mig dem också så kunde hon ta dem:)
Dumt att de ligger och skräpar liksom.
Undre middagen vart ju även lilla Dante lite sur.. smidigt då att jag ju städat boden så jag har koll på alla saker vi har. Var ju bara att springa ut och hämta den stolen vi har som man kan sätta fast på bordet:) Då vart han ju nöjd.

Iaf så ska jag nog försöka få barnen i säng snart. De är lite uppe i varv nu så kan bli lite gnäll. Jag och min man Johan ska sen slänga oss ner i soffan och se på en film och bara mysa:)

3 kommentarer:

Magnus sa...

Det är 17 tum. Tog den storlek som det var på dom innan :)

Sara sa...

När man läser så mysiga inlägg så är det väl inte konstigt att mina kompisar vill åka upp. [: Tur att du kom på vilken dag det var.. :P Tårtan tar vi när jag kommer upp. ;D

Elca sa...

Men gudars vad du pysslar! Du kan få komma hit och pyssla sen när du är klar, för jag är uppenbarligen dålig på att boa. Vi behöver sätta upp tavlor och sånt.

Och klart inget ska köra ihop sig, nu räknar jag ju med den där helgen:)