torsdag, juli 17, 2008

Min lilla Trollhättandotter:)

Våra barn har ju som skrivits lekt med våra grannars barnbarn:)
De kommer från Trollhättan. Och nu efter några dagars lek tillsammans så skulle man kunna tror att min snart 5-åriga dotter har bott där i hela sitt liv. Sjukt roligt att lyssna på när hon pratar :D
Nu vet jag inte vad den dialekten kallas, men jag kallar det trollhättanmål :P

Lite tokigt blir det ju såklart när hon kommer och kanske är ledsen, man kan ju knappt hålla sig när hon kommer och pratar sådär :P

Annars idag då, jo jag har städat verandan. Satt upp 2 jättefina krokar på väggen där ute som jag fick av min svärmor. Alltså jag fick krokarna, inte väggen.
Och på dem krokarna fick då den guldiga grytlappen och den guldiga grytvanten hänga. Vart så fint:)

Har även städat buren åt våran kanin Tussi. Vart så fint och hon verkade nöjd. Barnen plokade massor med maskrosblad åt henne som hon direkt började smaska på.
Maskrosor föresten.. varför heter de maskROSOR? Är ju inte alls lika fina som riktiga rosor??
Konstigt det där.

Ja, iaf så har jag ju såklart fixat middag med, pannkakor då. Vart supersmarrigt. Var ett tag sen vi åt det sist.

Han träffa min man i ca 1 timme efter han kom hem från jobbet innan han skulel åka och jobba igen. Är ju nån typ av stadsfest i härnösand nu, så han skulle jobba där och hålla ordning.

Så nu har jag parkerat barnen i badkaret så man får lite lugn och ro. Blir bara sjukt less på att de är såååå jäkla dåligt tryck i vattnet där. Måste vara nått knas. Skulle ta flera timmar att få de helt fyllt. Men kluriga Em... hon hämtade trädgårdsslangen och hakade på den på vattenkranen i tvättstugan och slog på vattnet. Drog in den i badrummet och fyllde upp badvatten åt ungarna:)

Måste dock kolla upp det där för det är ingen vana jag tänker lägga till så fort det ska badas!

Och imorrn är det en vecka kvar innan vi åker till Gävle/Furuvik. Ska bli skönt att komma iväg nått med barnen. Blir ju en hel helg med. De längtar sååååå mycket till det:)

2 kommentarer:

Malinanan sa...

Ha ha du är rolig du, det hade jag aldrig kommit på =)

Emma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.