söndag, juli 13, 2008

Min lördag!

Åkte ju då ner till sundsvall, men fick efter ett tag vända hem igen för jag glömt min telefon. Dumt!
Åkte sen mot sundsvall igen och kom då hela vägen fram :) Fick dock stanna och tanka i sörberge. Nu fick jag hjärnsläpp.. jag tror det var där jag tankade?!
Hämtade iaf upp min äldsta lillasyster och sen min yngsta lillasyster och så for vi ut på birsta. Första anhalt vart ikea. Finns mycket man vill ha där :)
Sen vart det birsta city. Hittade mycket man vill ha även där :)
Träffade en pojke som är vän till min äldsta syster också. vet inte om man kan sätta ihop de 2 orden än bara :P pojk och vän alltså :D
Fick iaf värsta fnitterattacken när han kom dit och träffade henne :P Vet inte varför. Kunde iaf inte sluta. Smittade av mig på min andra syster så vi gick till slut iväg och kollade på smink för att sluta fnittra. Sen vart det bättre:D
Innan vi åkte hemöver så vart det iaf donken. Alla var superhungriga.
Skjutsade först hem Sara till mamma så hon kunde påbörja maten lite. Sen åkte jag och Stina och hämtade Johannes hemma hos honom.
Sen hämtade vi mina barn som var hos sin far.
Sen åkte vi äntligen hem till mamma vi också.

Där hemma hade Sara marinerat kyckling åt oss vuxna och icke marinerat kyckling åt barnen:) Vart strips till och beasås. Kycklingen grillade vi på elgrillen mamma har på balkongen:)
Vart iaf väldigt gott allt det där:)

Efteråt satt vi mest och pratade. Vi hade ju alla en massa att ta igen med våran kusin som också var på besök.

Efter ett tag ringde mina barns far och ville ha hem dem för han skulle gå och sova. Så jag skjutsade hem dem dit. Leija ville INTE åka hem!!
Men det gick bra till slut iaf :)
Själv så åkte jag tillbaka, fast nu hade dem förflyttat sig till Magnus lägenhet. Den ligger i huset bredvid mammas. Och där fanns det lite mer att sysselsätta sig med än hemma hos mamma. Gitarrhjälte vart det för dem som kan det. Jag var inte med :P

Erica fixade kaffe. Tur det inte har en sån effekt på mig att jag inte kan sova. Jag kan dricka en kanna och ändå somna som ett litet barn efter det :)

Efter en massa mer prat och så så vart det dags att ta sig hemåt.
Gcik bra ända tills jag svängde av E4:an. Jag har ju nån typ av fobi och klarar inte av att köra över grodor. Ni kan ju gissa hur kul det är för mig att köra bil efter att det har varit regnväder!?
Hua, hade jag haft nån bakom mig så hade de trott jag körde på fyllan. Ryser även så fort jag ser en överkörd groda, så jag var tvungen att ha på högsta värmen för att inte börja frysa.
Hua.
Iaf så tror jag vi kom överens om att alla skulle komma upp hit imorrn så skulle vi grilla och spela kubb. Kul kul:)
Nu ska jag inta min plats i soffan. Min man och hans kompis Tommy sitter och spelar nått spel på xboxen :)

1 kommentar:

Sara sa...

Nej! Man sätter inte ihop dom två orden! :P