lördag, juli 12, 2008

Regn

Fy vad det regnar här nu. Min tvätt som hänger ute får nog hänga där ett tag till :P
Idag fick man sovmorgon. Johan skulle inte upp förens 8 så det var skönt att sova sina 8 timmar. Kännerverkligen att det är skönt att få sova dem. Är mycket piggare på dagarna när man sover riktigt.

Idag då så kommer min kusin till stan. Bror ska hämta honom 6 tror jag det var. Så ska åka ner då för vi ska äta middag hemma hos mamma. Mamma är inte hemma men ska iaf vara där hemma.

Satt och pratade med syrran och kommer inte ihåg när jag träffade henne sist. Jag kommer ihåg att jag träffade henne när hon och min morbror var i sundsvall och skulle gå på gatufesten.... om det nu var när jacob var ca 1 år så var det ju då typ 6 år sen!!! vet faktiskt inte om de träffat leija!! Men då blir det dags för henne idag då:) Tror vi ska ta en tur upp till Umeå nån dag och hälsa på dem där uppe också:) tar ju inte så fasligt lång tid att åka dit ju.

Sen tror jag att jag ska ta med syster och åka till birsta innan. Ska se om andra syster är ledig med så kanske man kan hämta upp henne med.

1 kommentar:

Malinanan sa...

Emma nu blir jag förvirrad är din kusin en hona eller hane eller är det en av varje. Först så skriver du ju att din bror ska hämta Honom, men sen skriver du om en henne.
Hur som helst blir det säkert trevligt för er att träffa personen i fråga om det var 6 år sedan sist =)