tisdag, juli 15, 2008

Solen??!!

Vad hände?? Jag hade soligt här, tog mig bikinin och gick ut och grejade i rabatten. Såg nämligen att min rabatt inte såg ut som den skulle. Trodde då den skulle vara som den såg ut, men inte då. Var ju nått annat som hade växt över det som skulle vara där igentligen. Så nu är det som det ska. Duktiga jag. Har bara 1000 rabatter kvar som jag borde fixa nu!

Iaf, jag hittade nått sorts gödsel för gräs och växter i mitt garage. Perfekt tänkte jag. Började strö ut det på gräsmattan och på de fläckar där det ska vara gräsmatta.
Tog vattenslangen och skulle börja spruta så det åker ner i jorden.
Vad händer då??? Jo.. det börjar regna. Alltså bra iofs då slapp jag spruta vatten på hela gräsmattan.. men jag har hellre sol faktiskt!
Nu fick man ju ta med sig marodörena in och det hörs att de borde vara ute enligt mig. De HÖRS vart de är hela tiden. Hög ljudnivå!!

De har iaf hittat kompisar att leka med här nu. Ett av grannhusen har besök av sina döttrar med familjer. En av dem har 2 döttrar som är i våra barns ålder. Så de har sprungit imellan hela dagen. De andra skulel gå och bada så då hängde mina barn med dem till stranden. Jag hade besök av Tommy och Eliin så jag kunde inte hänga på.

De hade haft superkul!! :)

Kikade även in på Aftonbladet nu. Vad lite saker det har hänt idag då!!! Detta, detta och detta!!!!

Hemskheter. Nu vet jag ju en som iaf inte kommer att åka ner karusellen när vi åker ner till Liseberg!!!

2 kommentarer:

Åsa E sa...

hej emma, Ser att ni ska till gbg i sommar. När ska ni dit. Vi ska också åka ner. Kram kram

Malinanan sa...

Klart ni ska åka karusell, nu när detta hänt kommer de ju kolla över alla karuseller extra noga. Så det är ju säkrare nu än innan om man får säga så.