onsdag, september 03, 2008

God förmiddag!

Idag har jag en man som är hemma och känner sig hängig.
Vilket betyder att han kommer vilja ha väldigt mycket uppmärksamhet!

Har precis gjort ett testprov inför högskoleprovet. Gick bättre än väntat faktiskt. Men nu vet jag ju iaf vad som kan vara bra att öva lite på inför det riktiga provet.

Annars då? Börjar bli hungrig! Måste hitta på nått som jag och min man kan äta till lunch. Brukar typ inte äta lunch då vi har barnfria veckor. Eftersom jag har en man som jobbar då så brukar det på sin höjd bli en macka eller så. Tråkigt att laga mat till bara sig själv tycker jag.

Måste in i frysen och kika vad vi har att välja på. Vet att det inte är så supermycket, men imorn ska det inhandlas mer mat.
Ska dock skriva 1 eller 2-veckors matsedel så kan jag handla bara det som behövs. Handlar så himla mycket onödigt annars. Frysvaror som ligger i frysen hur länge som helst. Köper gärna en himla massa pasta fast vi inte använder så mycket t.ex. Så det blir bara liggandes. Onödigt att handla mer än man behöver då ju.

Tror jag ska satsa på att fixa den listan idag.
Ta ett bad ska jag göra sen också. Ta hand om mig själv lite. Ansiktsmask och så :)

Har även hittat den perfekta presenten åt min bästa kompis som fyller år i september också. Kan ju såklart inte skriva om det här... men ni ska få se :)

1 kommentar:

Fanny sa...

Sv: Ja, det är klart man ska lämna fotspår efter sig ;)