lördag, september 20, 2008

Slipdamm!

Har slipat en del nu, men fy f*n vad det var hårt det där spacklet!!
Kommer ha superont i mina små muskler efter detta. Har dock en paus nu då humöret sviktade lite nu när det var så jobbigt.

Annars har jag inte gjort så mycket annat. Varit ut med dutchess några svängar såklart.

Längtar till imorn med, mannen är LEDIG!!!
Han kommer snart hem men hinner inte så mycket mer än äta och sova en stund innan han ska iväg och jobba igen. Suck!

Men imorn.. då kan jag mysa med honom hela långa dagen. Funderar om man inte ska passa på att gå på bio. Var ett tag sen sist faktiskt!
Undra vad man ska se?
Några tips?

2 kommentarer:

hanna sa...

Emma!! Målar ni? jag o Niklas ska flytta i vecka så vi kämpar för fullt i nya lägenheten...pust! Har färg i heela frillan från takmålningen. Jo, Liza fick hög feber igår o lades in på sjukhuset. Inflammation i lungorna och 40 graders feber..så det är inte så bra. Pappa är så sliten.. men men...nu är hon i trygga händer i alla fall. kram

Sara sa...

Hej! Kul att ni oxå går i bygga-hustankar! Angående ritningen så fick vi nys om en pensionerad arkitekt som har hjälpt oss rita huset helt efter våra egna önskemål. Lite kul att veta att ingen kommer ha ett exakt likadant hus, sedan är det bara att hoppas man har tänkt på allt =)
Tomten hade Christian sen tidigare, så där sparar vi ju ett par hundra tusen... tomterna som finns runtomkring där vi ska bygga går för 300 000 just nu... hiskeliga priser, eller hur!!