lördag, november 15, 2008

Idioter!

Får man säga så? Ja, jag är snäll när jag väljer ett så fint ord som idiot om denna person.
Det är så att en av våra grannar har en granne som inte gillar att hans katter är där. Hon har dock själv katter som är lika mycket hos våran granne utan att han bryr sig.

Hon har tidigare hotat att döda katten med då pratade våran granne med henne och fick henne att lugna ner sig. Han sa dock att hon kan försöka skrämma bort katterna men snälla medel. Då erkände hon att hon kastat sten på katterna?!
Då sa han att det ju inte är ok!

Sen dess har det varit lugnt från hennes sida... fram tills nu.

Igår ringde min grannes ex och frågade om han gett bort en av katterna? Nä, svarade ju han givetvis. Men han har varit borta i 1½dag, vilket inte är helt ovanligt.
Hon sa då att hennes pappa hade varit och skulle göra ett reportage om att det har brunnit på ett katthem, och att han kände igen katten. Katten var ifrån början hans katt innan grannen och dåvarande sambon tog hem honom till sig.
Grannen ringde då katthemmet och fick komma dit.
Och jo, visst var det hans katt.

Det visade sig att hans granne hade tagit hans katt, stoppat in den i en kattbur och åkt in till polisen med den. Till dem har hon sagt att hon hittat en herrelös katt.
Hon blir väl omdirigerad till katthemmet med honom.
Väl där så lämnade hon katten. Dock så lämnade hon ju sina adressuppgifter med. Så min granne VET ju verkligen att det är hon också. NU ska han chipmärka katterna.

Alltså jag fattar inte hur man kan göra så? Hon verkar ju helst dum i huvet den människan. Jag har funderat både 1 och 2 gånger om man ska gå dit och säga åt henne att mina katter ger hon fan i!!

Artikel där de nämner katten Marlon finns HÄR!

2 kommentarer:

IdaB sa...

Men guuud!
Vad e det med männinskan!???

Hahahah... Jaaa liiite knäpp e jag nog, men man måste ju passa på att njuta, julen går med en hiskelig fart!!
Kram

sara sa...

Det skjuts för lite!! (grannar alltså...)