tisdag, augusti 12, 2008

Lättiriterad?

Satt precis och skrev ett väldigt lång och arg:t inlägg om Erica och hennes okunskap om att man inte ska ha halsband på katter, varken inne-eller utekatter... för deras säkerhet.
Men jag kom på att nån säkert skulle ta sjukt illa upp och jag skriver lätt lite mer än jag behöver när jag blir arg och irriterad.
Men jag ångrar iaf att de fick ta en katt av oss. På nått sätt så visste man ju att det skulle sluta såhär!

3 kommentarer:

Malinanan sa...

Nu hänger inte jag med. ska man inte ha halsband på katter? Hur gör man då om man tex bor i ett sånt här stort område som vi? Här har nog alla katter jag sett springa runt halsband. Varför ska de inte ha det då?

Din lillebror antar jag... sa...

Om din rubrik är en fråga så, Ja, lite väl lättirriterad kanske. Är det nått att brusa upp för? Aldrig hört om nån katt som mår dåligt, eller har dött av, att ha halsband på sig. Nu är inte våra katter utekatter, men det är lag på att ha halsband på katter. Har dom inte det räknas dom som vildkatter. Så om våra kära katter nu skulle lyckas rymma får vi tillbaka dom om någon skulle hitta dom. Vi tänker på katternas bästa. Men om du nu lider av att Agnes är här hemma så kom och hämta henne då. Blir så jävla trött sånt här.

Harmonica man! sa...

Jag håller med bloggägarinnan1