onsdag, augusti 13, 2008

Morn morn

Ja, idag ska vi på semester. Fy vad jag längtar tills vi kommer fram. :)
Fy vad jag ska dricka vin! Och shoppa.. och ta det lugnt :)

Och vet ni vilken jävulsk tur vi har?
Igår när vi åkte hem från stugan så fick vi punka!!!!!
Däcket var helt jäkla platt. Bara att stanna då och byta till extradäcket. Som f.ö. ser ut som ett cykeldäck.
Iaf så satt muttrarna så hårt att det var lite svårt att få loss dem. Men tull slut så :)
Kom iaf hem till slut och nu måste min man ringa och få komma in till däckfirman våran så de kan kolla om de kan fixa det.. eller om vi måste köpa ett nytt däck nu idag innan vi far. Jippi!!
Vi måste ju som ta kombin också, efters om vi har hund med oss ju!
JAja, detta har iaf INTE fått mig att tappa humöret :)
Nu ska vi ha en bra semester och inget ska få stoppa de :)
Får se hur mycket jag kommer att blogga under semestern. Men nån bild eller så kommer det iaf att komma :)

5 kommentarer:

Malinanan sa...

Okej.. Men som det var här när vi flyttat hit, då var det en katt som bara kom hit hela tiden och ville in, det verkade som om hon trodde att hon bodde här. Hon hade iaf halsband på sig och där kunde ju VI då läsa att att hon hette Molly och vem dess ägare var och kunde därmed ringa ägaren och tala om att deras katt är här. Men ett chip skulle vi ju inte kunna läsa av och jag skulle ju knappast ringa polisen bara för att jag har en katt på min tomt.

Men jag förstår att det kanske kan vara farligt med grenar och sånt då de kan fastna men det borde ju finnas halsband som är gjorda för att lösa ut osv om de fastnar.

Ja ja det är bara mina funderingar. Jag hoppas att du inte blir irreterad på mig jag är ju ingen kattmänniska och jag hade verkligen inte en aning om att man inte skulle ha halband på katter.

Malinanan sa...

Och nu glömde jag skriva det jag skulle skriva...

Jag hoppas att ni har supertrevligt på er semester med massor av sol och vin.

Magnus sa...

Jag tycker bara inte om att du hoppar på Erica sådär. Jag tror inte du skulle sitta tyst om jag hoppade på Johan om nånting. Om vi nu vill ha halsband på katterna är det väl våran ensak. Jag tyckte det lät dumt att ha det först jag också, men nu har Zimzim stuckit ut några gånger och om vi inte hittat henne så hade säkert någon annan gjort det, och då är det lättare för dom att veta vart hon bor. Som jag skrev innan så tänker vi bara på katternas bästa. Jag antar att jag är en toffel om jag försöker försvara min sambo som blir påhoppad.

Erica sa...

Men vad är det du inte fattar?! Du skrev att jag är okunnig, vilket för mig är samma sak som att inte veta något om saken. Så jag tar inte alls saker ur luften. Bara för att det skulle vara bättre att chipmärka gör det väll inte fel att ha halsband?! Visst jag tycker det är fint, men samtidigt fyller det en funktion som du tydligen inte fattar. Och att förstora upp det, gör jag faktiskt inte, tycker inte om att bli påhoppad. Katterna ska ha halsband och vad du tycker om det bryr jag mig faktiskt inte om för fem jävla öre!

Anna heter jag sa...

Jag hade en katt för länge sen, som hade halsband. Jag var också nojig för det där med grenarna men den snälla tanten i djuraffären förklarade att det är en av anledningarna till att det är en bit resårband på de flesta halsband. För det gör att katten kan sno av sig bandet om den fastnar. Så vi höll oss til den typen av halsband och det funkade bra. Det hände att kissen kom hem utan halsband någon gång, kanske hade hon fastnat i en gren då?

En annan gång försvann katten och var borta en vecka och så ringde en kvinna som hittat henne. Och tack vare halsbandet kunde hon alltså få tag på oss.

Så, halsband med resår skulle nog göra alla parter nöjda. Lycka till!