söndag, augusti 10, 2008

Ok

Jag hann inte få ner alla tapeter innan min man ringde och sa att han snart var framme i härnösand. Men nästan.
Och när han kom hem så var jag ju inte så sugen på att riva när han äntligen kommit hem.
Så vi myste på och kikade på tv lite.
Åt pizza också. Fy, vad mycket onyttigheter det blivit denna veckan.. ändå har jag gått ner i vikt?! Konstigt det där!
Iaf så åkte ju min man och jobbade igen. Då tog jag Dutchess på en långpromenad. Skönt att hon börjar orka med lite längre turer nu :)
Stannade och pratade med en av grannarna också. De har ju en valp de med.. fast en pappilon. Inte så stor. Mina kattungar är typ större :)
Iaf så kom vi hem sen, och jag bestämmde mig för att få in resten av alla svartvinbär.
Är ju min närmsta grannes bär jag plockar då de är på semester och sa att jag fick ta dem.
Jag har typ 4 buskar själv också.. men de är rätt stendöda.
Vart iaf en himla massa mer bär denna gång.
Så snart ska jag sätta igång och koka saft på dem med.
Var lite jobbigt att plocka bären dock.. de andra grannarna var ute de med. Är så knäpp ja.. kändes som jag stal bär. Tror inte de bryr sig :P men jag ville bara hojta till dem att jag får plocka dem :D
Stötte även på ett misstänkt jordgetingbo... tror jag iaf. Eller jag såg inte själva boet.. men från ett buskage så flög det massor med getingar in och ut. Ahhhh.
Bara att hålla sig borta därifrån då. Måste dock informera mina grannar om det då de kommer hem.. deras hund brukar ju vara och nosa där.

Medans jag plockade bär så kom jag att tänka på hur irriterad jag vart på snigeln som var ute på vägen häromdan. .Ja, det är så att det tar en stund att plocka bär så man hinner tänka på en hel del :P
Iaf så kom jag på att det ganska ofta är tanter som kör de där lågfartsgående bilarna. Och helt plötsligt kom jag på en sång jag kan nynna för mig själv nästa gång jag hamnar bakom en sån bil.. bara för att kanske ta på det lite lättare..
Ni vet den där panta mera-låten som går på reklamjingeln?
JAg ska sjunga på den refrängen fast med egen text:
Pantade lena, pantade leeeeena!
Ok, nu kanske nån Lena blir arg.. men jag känner en Lena.. eller ja, jag gick i skola med henne så nu känner jag henne inte lika bra.. men hon är snäll.
Tänkte även på Eva, men en sån känner jag för väl för att använda när jag blir irriterad.
Dessutom är hon höggravid, så jag vågar inte utmana ödet. Ni vet de där hormonerna som kan spöka till det när man har en bulle i ugnen?
Så det var Lena helt enkelt. Så f.o.m. nu ska jag sjunga på den varje gång jag hamnar bakom en tant som kör för sakta. Bra va?
Om det är en gubbe då? Eller en yngre kille eller tjej?
Får fundera ut några bra namn som jag inte kan relatera till så bra.

Annars så har jag även letat grannens katt utan nån större framgång. Börjar nästan bli lite orolig för honom.
Jag hoppas han dyker upp snart. Var iaf och fyllde på hans matskål. Så svårt att veta om det är han som äter upp maten eller om det är fåglar.
Nä, hoppas han dyker upp snart!

Nä, nu ska här kokas saft.. sen ska jag ta ner tapeterna som sitter kvar. Är bara pyttelite kvar:)

2 kommentarer:

lina sa...

emma emma emma..du är rolig du. :) men du har helt rätt, man kommer på en massa "livsviktiga" och framför allt "smarta" saker när man plockar bär.

Malinanan sa...

Jag brukar komma på väldigt smarta saker när jag är ute och går och då brukar jag börja prata för mig själv.. Och särskillt om det är något eller någon som gjort mig arg. Kan nog se väldigt lustigt ut.