lördag, augusti 02, 2008

Hello

Vad kallt det är ute idag? Får nästan höstkänslor i kroppen. Uscha!
Hoppas verkligen värmen kommer tillbaka.
Om inte annat så hoppas jag verkligen att den är i skåne när vi kommer dit!

Iaf då, igår åkte vi ju iväg och skulle inhandla presenter åt min son. Dagen vart lite hit och dit. Först släppte jag av min lillasyster och mina barn på barnens hus. Jag skulle då åka och hämta min andra lillasyster.
när jag hämtat henne kom jag ju på att jag skulle åka till sjukhuset och hämta pengar av barnens pappa. Lovade honom att hjälpa till med att köpa presenter från honm och barnens farfar. Han skulle inte hinna annars då han skulle jobba.
Sagt och gjort, åkte dit och fick vänta ett tag på att han skulle kunna komma. Han kom väl efter en ca 10-15 min. Åkte sedan därifrån skönsjungandes (eller hur Sara?) en bit därifrån kom jag på att jag ju hade ett papper jag skulle åka och lämna på min mans jobb åt honom. Suck! Jaja, bara att styra bilen dit också då. Kom dit och ringde till Johans chef. Gick inte att komma fram. Ringde igen. Samma sak. Så jag ringde min man som också försökte. Samma visa för honom. Så han sa åt mih att gå in och prova med porttelefonen. Och den funkade inte heller. Börjar bli irriterad då jag ju har barn, lillasyster och hund ute vid barnens hus. Lilasyster har även ingen jacka på sig så hon frös jättemycket.
Till slut kom iaf hans chef ut för han såg att vi stog där ute. Han fick sin lapp och jag brevet som min man skulle ha.
Efter det så åkte vi äntligen ut till birsta. Mötes av en gigantisk bilkö när vi skulle svänga av E4:an. Hatar avfarterna mot birsta. De måste göra något åt det där.

Kom iaf fram till slut. Gick in på barnens hus. Jacob väntade ute med SAra och hunden.
Hittade en transformers hjälm. Såg ut som Optimus Prime´s huvud. kunde prata också om man tröck på lite knappar. Hittade även lite StarWars-lego åt honom där och lite småsaker åt tjejerna.
När vi åkte därifrån så rejsade vi runt mellan Siba-OnOff-ElGiganten-Mediamarkt. Skulle ju då leta efter den billigaste Psp:n åt Jacob. Den var billigast på Mediamarkt. Men när jag pratade med peronalen så tyckte hon att för en 7-åring så var faktiskt Nintendo Ds bättre. Okidoki tänkte jag. Då blir det en sån ist. Så jag köpte en svart sådan åt honom, och så köpte jag Pirates of the caribean åt honom med. Jag hoppas han blir glad för det. Köpte även ett helt gäng med Bionicle (lego) åt honom.
Ska ta med honom på stan till veckan också så ska han få välja lite nya kläder också.
Sen när vi var klar med allt annat så vart det birsta city. Åt på McDonalds där ute. Och jag har sagt det innan och jag säger det igen. McDonalds i Birsta måste vara det sämsta som finns. Hur mycket folk som helst och 2!!! kassor öppna. Tog en ½-timme att ens få komma fram och beställa!!! Sen så fuskar de med varmhållningstiderna där. De brukar ju ha sånna grejor som blinkar bland hamburgarna när de ligger på varmhållning... När de blinkar rött så har hamburgarna framför den legat för länge på varmhållning. Igår såg vi en som blinkade rött. Vad tror ni att de gör då?? Plockar bort den lite snyggt bara sen säljer de hamburgarna!!!!
Sen slarvar de med de där blinkgrejorna. de ska igentligen ligga bakom i varje hamburgerskena.. men de gjorde det inte heller. Funderar på att bojkotta McDonalds i Birsta City!! Äckligt när de inte följer reglerna.

Efter det så skjutade jag hem lillasyster och åkte och handlade lite mat till kylen.
Fyy, vad skönt det var att komma hem sen!!
Vart bara till att sega på lite, och slå på en film. Som jag såklart somnade till. Ska ge den ett till försök för jag tyckte att den verkade bra.
Typ 03:00 vaknade både jag och Johan i soffan. Johan gick och kissade med vovven sen gick vi upp och la oss i sängen ist.
Idag så tog jag lite sovmorgon och sov faktiskt till strax innan 8. Drog mig lite sen klädde jag mig och gick ut med Dutchess en sväng. Ska strax ta en sväng med dammsugaren och moppen. Det blir så himla skitigt på golven här inne när barnen springer in och ut hela tiden:)

3 kommentarer:

Magnus sa...

Kan tipsa om en film iaf. Såg den på båten hem inatt. "King of California". Hur bra som helst.

Louise sa...

Svar: Tack så mycket :)

halfbreed sa...

Vet inte om Marie har ändrat sig vad gäller katten, det tycker jag är jättetråkigt isf...:(